İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa KASAPOĞLU'nun Hastanemizi Ziyareti
27 Kasım 2019

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa KASAPOĞLU, başkan ve başkan yardımcıları ile beraber hastanemize ziyaret gerçekleştirdi.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa KASAPOĞLU, hasta ve çalışan memnuniyetini ile sunulan sağlık hizmetlerini yerinde görmek amacıyla bu haftaki ilçe ziyaretini ilçemizde gerçekleştirdi. İlçede bir dizi ziyarette bulunan KASAPOĞLU, hastanemizde personel ve hastalar ile sohbet etti.

Polikliniklerde ve Acil Servis'te karşılaştığı hasta ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Dr.Mustafa KASAPOĞLU, hastalar ve personel ile sohbet etti. Hastanemizde tedavileri yatarak devam eden hastaları da ziyaret ederek acil şifalar dileyen KASAPOĞLU, hastanemizde sunulan sağlık hizmetleri hakkında hastaların ve personelin fikirlerini aldı ve isteklerini dinledi. Hasta yakınlarıyla sohbet eden Dr.Mustafa KASAPOĞLU, hasta ve hasta yakınlarına aldıkları sağlık hizmetleriyle ilgili memnuniyetlerini de sordu. KASAPOĞLU, hastane idarecilerinden tedavi süreçleri ile ilgili bilgiler aldı.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa KASAPOĞLU, ‘’hizmet sunumlarının etkinliğini artırmak, daha kaliteli sağlık hizmeti sunmak amacıyla yoğun bir çalışma içindeyiz. Memnuniyete de çok önem veriyoruz. Bu kapsamda personelimiz ve vatandaşlarla diyaloğumuzu geliştirerek, onların sorun ve taleplerini gidermeye çalışıyoruz. Vatandaşımızın sağlığı için, 7/24 ve 365 gün esasına göre bir saniye boşa geçirecek vaktimiz yok.’’ dedi.

Ordu İl Sağlık Müdürü Dr.Mustafa KASAPOĞLU’na ziyaretlerinden dolayı ilçemiz ve hastanemiz personelini adına teşekkür eder alınan kararların hayırlara vesile olmasını dileriz.